Categorieën
Grensoverschrijdend gedrag Integriteit Training Vertrouwenspersoon

We hebben ons aangesloten bij Diverse Leaders in Tech

We zijn er trots op dat 1for2 Social Innovation lid is geworden van de Diverse Leaders in Tech-community. Dit partnerschap sluit perfect aan bij onze missie om een veilige en inclusieve werkplek te bevorderen via onze Externe Vertrouwenspersoon diensten.

Over Diverse Leaders in Tech: De Diverse Leaders in Tech-community zet zich in voor het bevorderen van diversiteit, gelijkheid en inclusie (DEI) binnen de technologiesector. Door leiders samen te brengen die deze waarden hoog in het vaandel hebben staan, streeft de community naar een eerlijker en innovatiever technologisch ecosysteem. Meer informatie over Diverse Leaders in Tech is te vinden hier.

Waarom Dit Partnerschap Belangrijk Is: Bij 1for2 Social Innovation geloven we dat diversiteit en inclusie niet alleen modewoorden zijn, maar essentiële onderdelen van een gezonde en productieve werkplek. Ons lidmaatschap bij Diverse Leaders in Tech onderstreept onze toewijding aan deze principes en onze inzet om technologiebedrijven te ondersteunen bij het creëren van omgevingen waar elke stem gehoord en gewaardeerd wordt.

Onze Diensten: Wij bieden Externe Vertrouwelijke Adviesdiensten aan die gericht zijn op het bevorderen van een spreekcultuur en het waarborgen van mentale veiligheid op de werkvloer. Deze diensten zijn cruciaal voor bedrijven, vooral in de technologiesector, om de schadelijke gevolgen van pesten en intimidatie te verminderen. Door een cultuur van transparantie en ondersteuning te bevorderen, helpen we organisaties om het welzijn van hun medewerkers te verbeteren en duurzame groei te realiseren.

Wat Dit Betekent Voor Onze Klanten: Voor onze huidige en toekomstige klanten betekent dit lidmaatschap dat wij ons blijven inzetten voor DEI. Als onderdeel van Diverse Leaders in Tech krijgen we toegang tot een schat aan middelen, best practices en een netwerk van gelijkgestemde leiders. Dit stelt ons in staat om uw inspanningen bij het bouwen van diverse en inclusieve werkplekken nog beter te ondersteunen.

Vier Deze Mijlpaal Samen Met Ons: We nodigen u uit om deze mijlpaal met ons te vieren. Laat uw reactie achter op onze LinkedIn pagina en volg deze voor meer updates en blijf op de hoogte van aankomende evenementen en initiatieven terwijl we blijven pleiten voor diversiteit, gelijkheid en inclusie in de technologiesector.

Neem Contact Met Ons Op: Voor meer informatie of om te bespreken hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen, kunt u contact met ons opnemen via info@1for2.nl. Aandacht is ons Ambacht.